3/12/10

Sweet tides...



Open roads... τουλάχιστον στο μυαλό μας!
Διότι κατά τα άλλα:
Ο ιδρυτής της WikiLeaks Τζούλιαν Ασάντζ «είναι ένας πολιτικός ηθοποιός» αποφασισμένος να υπονομεύσει τη διεθνή διπλωματία θέτοντας σε κίνδυνο τις προσπάθειες για επίλυση προβλημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, αναφέρει ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο αμερικανικός πάροχος διαδικτυακών διεθύνσεων EveryDNS διέκοψε την πρόσβαση στο Wikileaks.org,..Το Wikileaks επιβεβαίωσε την εξέλιξη στο Twitter λέγοντας: «Το 'κατέβασμα' του Wikileaks από το everydns.net, έπειτα από υποτιθέμενες επιθέσεις, μας κάνει πιο δυνατούς».

Πλήττεται η ελευθερία του Τύπου! Και για να σας το αποδείξω ιδού το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ!

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα



YΓ1. Αλλο ένα δείγμα μαχητικής δημοσιογραφίας από την Κιβωτό της Ενημέρωσης
ΥΓ2. Ο Νικήτας ζει!

7 σχόλια:

ysterografo είπε...

Από σήμερα η οικογένεια της ΕΣΗΕΑ είναι φτωχότερη.

(Θα ξεγραφτείτε κι εσείς για συμπαράσταση;; )

Αβαδιστη είπε...

Α σερί δεν υπήρξα ποτέ μέλος της Ενώσεως Συντακτών. Αφού είχα εργαστεί 4 συναπτά έτη σε εφημερίδα και είχα και πτυχίο ΑΕΙ, μου είπαν ότι πρέπει να δώσω εξετάσεις.
Ρώτησα αίματος; ούρων; και όταν συνειδητοποίησα ότι ουδόλως εκτίμησαν την ειρωνική μου διάθεση πήρα το σικ καπελάκι μου και την έκανα!

Τώρα δικαιώθηκα. Ολες οι μεγάλες μορφές της δημοσιογραφίας είναι εκτός Ενώσεως!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Πάλι τα ίδια; Την Τατιάνα την είχαν διαγράψει στο παρελθόν για διαφήμισιν αξεσουάρ μόδας (http://www.esiea.gr/gr/2arxeio/2007/03/03.htm) και της καρτοκινητής (http://www.esiea.gr/gr/2arxeio/2008/01/02.htm) - τώρα διαφήμιζε ρούχα. Έτσι όπως πάει, δεν θα αφήσει προϊόν που να μην το έχει διαφημίσει...
Πόσο συγκλονισμένη είναι η Τατιάνα από τας τρεις καταδίκες φαίνεται από την στερεότυπην φράσιν που έχουν και τα τρία κείμενα: "Η εγκαλούμενη δεν πρότεινε μάρτυρες, ούτε και απέστειλε απολογητικό υπόμνημα."

Αιθεροβάμων είπε...

Ενδέχεται πάντως η αγαπημένη μας Τάτι να συγκλονίστηκε τόσο από τις καταδίκες της που, ούσα σε κατάσταση σοκ, δέους και κατάρρευσης, να αδυνατεί ακόμα και να σηκώσει το χέρι της για να συντάξει το εν λόγω υπόμνημα. Εμένα πάντως όλη μου η συμπαράσταση πάει στη μαχόμενη από το μετερίζι της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης Τατιάνα. Η ΕΣΗΕΑ θα είναι σαφώς φτωχότερη χωρίς αυτήν (και τους εκάστοτε διαφημισθέντες χορηγούς της).

Αβαδιστη είπε...

Aγαπητοί η είδηση δεν είναι ότι τη διέγραψαν αλλά ότι καταρχάς την ενέγραψαν.

Αιθεροβάμων είπε...

Αβάδιστη σ' αγαπάω. :D

Αβαδιστη είπε...

Σερί με συγκινείτε...Κι ας είστε αιθεροβάμμων