19/1/11

Ερχεται Πέμπτη βράδι... bewaaaaare!



312 φορές το χρόνο τσακώνεται το μέσο ζευγάρι, με έμφαση στις Πέμπτες και δη κατά τις 8 το βράδι. Αυτό λέει η στατιστική επιστήμη και η έρευνα βρετανών σε δείγμα 3000 ατόμων.
Απολύτως λογικό το βρίσκω. Η Πέμπτη βράδι είναι δύσκολη υπόθεση αφού όσες άμυνες κι αν είχες, τις έχεις φάει Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη και ξέρεις ότι έχεις ακόμα μια μέρα μπροστά σου μέχρι να καταρρεύσεις για Σ-Κ. Οι λόγοι είναι σοβαρότατοι, όπως "πάλι άφησες το φλιτζάνι σου όπου βρήκες... κι εγώ δεν είμαι δούλα σου να τα μαζεύω" ή "ποιος θα πάει για ψώνια στη λαϊκή" Εκτός κι αν είσαι σελέμπριτι. Τότε πας στη λαϊκή γιατί είναι είδηση!
Επίσης ένας πολύ σοβαρός λόγος τσακωμού είναι η τάση των γυναικών να παρακολουθούν σαπουνόπερες. Η αβαδίστ ομολογεί πως είναι λάτρης της σειράς Aci Hayat  
την οποία θεωρεί απείρως καλτ, ιδίως όταν παίζει πλάνα με "πλούσιοι, αλλά δυστυχείς vs πτωχοί πλην όμως τίμιοι" . Η αβαδίστ ΑΓΑΠΑ τη bitch μήτηρ του κάγκουρα πλουσίου υιού η οποία ομοιάζει με τη Ρίτα Σακελλαρίου, όπως και την κιγκαλερία της οικίας της (διάφανη με μπουρμπουλήθρες και τελειώματα σε χρυσό). Συγκλονίζεται κάθε φορά που ο τίμιος ηλεκτροσυγκολητής πλακώνει στις φάπες τους κακούς και θα θυμάται για πάντα το ντεκό - ανθοπωλείο σε διάλυση, της πονηρής γκαρσονιέρας του κάγκουρα υιού όπως και το ringtone του κινητού του!
Είναι προφανές ακόμα και στην ίδια την αβάδιστη ότι οιοσδήποτε άρρεν θα ετύγχανε να την τσακώσει να παρακολουθεί τη σειρά θα αμφισβητούσε την ψυχική της υγεία. Κάτι που της συμβαίνει πολύ συχνά, δηλαδή κάποιος  να αμφισβητεί την ψυχική της υγεία για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά. Ουδείς όμως αμφισβητεί  το πόσο καλτ μπορεί να αντέξει!

6 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Σας κατανοώ. Κι εγώ παρακολουθούσω στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν την Τόλμη και Γοητεία γεγονός το οποίο πιστοποιει τον απόλυτα διαταραγμένο ψυχισμό μου. Οσο για την επίσκεψη της Ελενίτσας στη λαϊκή μια νοσταλγία με ετύλιξε στην ανάμνηση της εκπομπής του μακαριστού Βασίλη Μπουγιουκλάκη η οποία ειχε ως φόντο τας λαϊκάς αγοράς... Σοσιαλιστικές θύμησες...

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, η παραπομπή του Aci Hayat είναι εσφαλμένη και στερείτε το κοινόν σας από διεύρυνσιν των πνευματικών του οριζόντων (και καθέτων).
Απορίαι: ο Ματέο Παντζόπουλος έγινε Μάκης τώρα; Θα πέσει κι άλλο;

Heliotypon είπε...

Από serial μόνο η Λιλλιπούπολη με συνεκλόνισε. Κι ο αξέχαστος Βασίλης Μπουγιουκλάκης ως Χαρχούδας. Αιώνιο σύμβολο του 'Ελληνα πολιτικού!

manetarius είπε...

Παιδιά πρέπει να ζητήσω τη γνώμη ειδικού... εγώ βλέπω "Η ζωή της άλλης" ... Τρελλαίνομαι για το απύθμενο τελέντο των οιθοποιών που πλαισιώνουν τη σειρά, με αποκορύφωμα... τον Στράτο Τζώρτζογλου! Τον έχετε δει τελευταία; Εκτός του οτι έχει παχύνει πάρα πολύ, είναι λες και φόρεσε τον μπιντέ στο στόμα... πολύ πορσελάνη αδερφάκι μου το δόντι!

Εγώ δεν παώ λαϊκή, γιατί αποφεύγω τους παπαράτσι... στέλνω τον άντρα μου στον μανάβη κάθε Πέμπτη βράδυ για να αποφύγω και τον καυγά!
Πόσο ρηξικέλευθη είμαι πιά;

υ.γ. σας είπα οτι σας ευγνωμονώ που με μάθατε αυτή τη λέξη; Έχω ανέβει στα μάτια όσων την έχω πει! :Ρ

manetarius είπε...

"ηθοποιών" καλέ... εντάξει!

Αβαδιστη είπε...

Μετρ έχετε δίκιο. Το διόρθωσα πάραυτα! Οσο για το Ματέο Μάκη, τέλος πάντων αυτόν της Μενεγάκη ο κατήφορος είναι δεδομένος...

Φλωράνς την ενθυμούμαι εκείνη την περίοδο. Δείτε και Αγιάζι του Ερωτα και θα με κατανοήσετε!

heliotypon, η Λιλλιπούπολη είναι άλλη κατηγορία.

Μανέτ είσθε χειρότερα και από εμένα. Ως προς το ρηξικέλευθον της τηλεοπτικής σας επιλογής!