7/1/11

Aπορία! Κι άλλη απορία! Ε;;;Ε;;;Ε;;Ε;;;;


Η αβαδίστ απείχε των μπλογκερικών καθηκόντων της αφού έβριθε αποριών σχετικά με το 2011.
Ως δαιμονία ρεπόρτερ βγήκε στους δρόμους...
Επέστρεψε με περισσότερες απορίες, όπως γιατί όλοι είναι έτοιμοι να σου πάρουν το σκαλπ, πως γίνεται να πιεις καφές στο Θησείο χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να εξηγείς ανά 2 λεπτά ότι όχι δε θες να αγοράσεις το υπερ-γκάτζετ για πρεσβύωπες ράφτες και ποιος ο λόγος που τα πουλιά πεθαίνουν στο Αρκανσας Ρίβερ; τα ψάρια στο Chesapeake Bay και τώρα τα περιστέρια στην Ιταλία; Τι γίνεται με το μαγνητικό Βόρειο Πόλο; Γιατί πάει βόλτα ξαφνικά και που θα καταλήξει; Γιατί οι μάγισσες στη Ρουμανία εκτοξεύουν κατάρες;
Βεβαίως υπήρξε μια δήλωση "ανάσα" για τους αβάδιστους προβληματισμούς: "Ούτε φέτος ούτε του χρόνου θα κάνω κάτι στην τηλεόραση". Ωραία... έτσι μπορώ να την ανοίξω ήσυχη!
Ενας άλλος βαθύτατος προβληματισμός αφορούσε το τείχος στον Εβρο. Αλλά κι εδώ είχα τον καλό μου άγγελο... Υπήρξε τοποθέτηση εκ μέρους σοβαρής μερίδας του ελληνικού λαού εν είδει δημοψηφίσματος και το αποτέλεσμα ήτο σαρωτικόν.
Kαι εν τέλει όποιες απορίες είχα τις έλυσε ο Πάπας: ο Θεός κρύβεται πίσω από την δημιουργία του Σύμπαντος, γνωστού κι ως Big Bang.
ΟΚ τώρα μάλιστα!

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, απορώ και εγώ με την σειράν μου: αφού διαθέτομεν ολόκληρον Tlife, γιατί ψάχνεσθε με αλλοδαπάς ιστοσελίδας;

Αιθεροβάμων είπε...

Έτερη απορία δική μου: Δεδομένου ότι το Big Bang εξακολουθεί να είναι "απλώς" μια θεωρία, που πολύ απέχει μάλιστα από το να είναι μια θεωρία των πάντων (εν τω μεταξύ τα σχετικά πειράματα στο CERN έχουν ήδη γίνει και αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί....πώς να το εκλάβουμε αυτό τώρα;), αν το Big Bang αποδειχτεί εσφαλμένη υπόθεση ποια η θέσις του πάπα; Αυτός ο Hawking ήταν μια κάποια λύσις...

Όσο για τον Χριστόφορο, φέρνω νέα λαμπρά: αν και ο φέρελπις νέος θα απουσιάζει από την TV, θα δώσει το ηχηρό παρόν στο θέατρο παίζοντας το Μότσαρτ στο έργο Αμαντέους. Τα σχόλια δικά σας.

Αβαδιστη είπε...

Mετρ είμαι παλιοχαρακτήρας! Εκεί οφείλεται!

Αιθεροβάμμων το γνωρίζω!
Ο Χριστόφορος μόνο σε μεγαλειώδεις ρόλους αναδεικνύεται! Οσο για το σύμπαν, είμαι της άποψης ότι βγήκε από τη μύτη μιας γιγάντιας χελώνας!

Pastaflora είπε...

42!