12/1/11

Α να χαθείς κι εσύ και το κάρμα σου!


Οι αβάδιστες απορίες σίγασαν προσωρινώς, ένεκα Απόστολου (by the way η ανακοίνωση του ΚΚΕ επί του θέματος ήτο εκπληκτίκ)  αλλά δεν τις πήρε το ποτάμι.
Μετά την παρακολούθηση του συγκλονιστικού (πράγματι!) τούρκικου σίριαλ Το αγιάζι του Ερωτα, το οποίο συστήνεται αβάδιστα εις άπαντες τους αναγνώστες, η αβαδίστ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ντέφινιτλυ δεν ανήκομεν εις τη Δύσιν.
Εν τω μεταξύ στο Μπουτάν, όπου το κάπνισμα έχει απαγορευθεί από το 2005, διότι κάνει κακό στο κάρμα, η αστυνομία κάνει πλέον εφόδους και στα σπίτια με σκυλιά εκπαιδευμένα και ανακαλύπτει τους παραβάτες. Η πώληση προϊόντων καπνού απαγορεύεται και οι αμετανόητοι δικαιούνται 200 τσιγάρα το μήνα, αλλά με απόδειξη. Ητοι αν τα έχουν πάρει από ινδούς λαθρέμπορους την έκατσαν και αυτοί και το κάρμα τους.
Οπότε ούτε η Ανατολή είναι το σωστό μέρος για εμάς.
Για να τσεκάρουμε πάλι τη Δύση... Εκεί όπου τα πουλιά πεθαίνουν ανεξήγητα και οι επιστήμονες σκίζουν τα πτυχία τους. Αλλά για κάτσε τι είναι αυτό;;; Μαζικός θάνατος πουλιών συνέβη και στη γειτονική Ρουμανία, για να αποκαλυφθεί τελικώς ότι το σμήνος, μέθυσε μέχρι θανάτου τρώγοντας σταφύλια που είχαν ξεμείνει σε οινοβιομηχανία.
Ε ναι εδώ είναι Βαλκάνια... Είναι πάντα Βαλκάνια, γιατί ο Χρυσοχοίδης λέει ότι η ΕΥΠ ήταν ένα τίποτα, αλλά όταν την ανέλαβε ναι εντάξει ΟΚ ξαναπήρε τα ίσα της αλλά την ίδια στιγμή μια άλλη δήλωση ταράσσει το πολιτικό σκηνικό: "Φορέθηκε μια επιτροπή για low profile της Ελλάδας λόγω οικονομικής κρίσης και να πάμε σαν τις γύφτισσες"... Εδώ είναι το Αγιάζι του Ερωτα!

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, λυπούμαι, αλλά θα αναρτήσω εις το ιστολόγιόν μου την πειρατικήν σημαίαν του Μπουτάν.

"Θα πάμε σαν τις γύφτισσες"; Μωρή!!!

Αβαδιστη είπε...

Σερί μη σας μέλλει, θα ντυθώ ινδή λαθρέμπορας και θα παίζουμε κυνηγητό!