15/1/11

Και δηλαδή τώρα εγώ έγινα κάτι άλλο;


Η αβαδίστ τελεί σε κρίση. Δε φτάνει που για ένα ακόμη Σάββατο και δη αυτό της πρώτης ημέρας των εκπτώσεων είναι έγκλειστη στην οικία της παρέα με μαστόρια (όχι όχι δεν είναι βρώμικη φαντασίωση, είναι βρώμικη υπόθεση σκέτη!), τώρα συμβαίνει και αυτό:
Σύμφωνα με τους αστρολόγοι-κληρονομικό χάρισμα αλλάζει ζώδιο.
Ητοι γίνεται υδροχόος που εντάξει δεν είναι και το χειρότερό της, αλλά όσο να' ναι τέτοιες αλλαγές από τη μια μέρα στην άλλη, σου κάνουν μια ψυχολογία που λένε και στα glossy περιοδικά.

Και ας πούμε ότι το ξεπερνώ, τόση ψυχανάλυση έχω κάνει... έρχεται όμως έτερο βαρυσήμαντο άρθρο το οποίο ανεβάζει τους προβληματισμούς μου στην ταράτσα (μεταφορικώς ομιλούμε).

"Σου έχει τύχει να γνωρίζεις έναν άντρα να ξεκινάτε μια σχέση και στο μήνα πάνω να αποδεικνύεται κάποιος άλλος; Ο δυναμικός αποφασιστικός άνδρας που σε διεκδίκησε να μεταμορφώνεται σε τρυφερό, αναποφάσιστο, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες και σε κοιτά στα μάτια για να δει ποιο είναι το επόμενο βήμα; Αυτή η σεληνιακή μεταμόρφωση δεν αρέσει ούτε στους άνδρες. Αν με ελκύει μια γυναίκα πιο lolita, μέσα  στο ροζ και το νάζι, θα ξαφνιαστώ να τη δω να κλείνει εισιτήρια για τους Metallica και να μετατρέπεται σε femme fatale. Και το αντίθετο... αν μια δυναμική γυναίκα με ιντριγκάρει, θα παραξενευτώ να την δω να βγάζει από μέσα της τη χαρωπή νοικοκυρά που θα ευχαριστήσει τον άνδρα του σπιτιού".

Απορίες: Αν ακούς metallica είσαι femme fatale; Αν φοράς ροζ στρινγκάκι απαγορεύεται να ακούς metallica; Αν φτιάχνεις σπανακόπιτα είσαι αποτυχημένη εργασιακώς; Αν είσαι επαγγελματίας απαγορεύεται να γουστάρεις να φτιάχνεις ντολμαδάκια; Αν πρέπει να περιοριστείς τόσο πολύ για να αρέσεις στον μαλάκα γιατί δεν αυτοκτονείς καλύτερα???

.

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, για όλα φταίει αυτό το φίδι, ο Οφιούχος.
Καταγγέλλω σατανικήν συνωμοσίαν εναντίον του ανθρωπίνου γένους και των κλισέ που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Αιθεροβάμων είπε...

Εγώ πάντως αγαπητή Αβαδίστ έχω αποφασίσει ότι δε γίνεται να είμαι Υδροχόος! Και από μόνη της αυτή η απόφαση αποδεικνύει πόσο περίτρανα Ιχθύς είμαι. Έχω και θεωρία για το γιατί δεν πρέπει να αλλάξουμε ζώδια, αλλά βαριέμαι να την αναπτύξω τώρα. :p

Επίσης όποιος δε μπορεί να εκτιμήσει μια business woman με έφεση στους ντολμάδες και μια Λολίτα με έφεση στους Metallica, δεν ξέρει τι του γίνεται.

Έτερη απορία: Αυτή η Λολίτα, τρόπον τινά δεν υπήρξε femme fatale έτσι κι αλλιώς;

Αβαδιστη είπε...

Αγαπητοί περιμένω να τοποθετηθεί το Θηλαστικό επί του θέματος ως πάλαι ποτε γνήσιος υδροχόος και μετά θα αποφασίσω τι θα πράξω...