17/1/11

Ολοι γινόμαστε κάτι άλλο...


Απόδειξη η Μπάρμπαρα Μάγιερ, μητέρα της 27χρονης Γερμανίδας που συνελήφθη από την αστυνομία, και καταγγέλει ότι δεν είναι η Μπάρπαρα Μάγιερ που κατηγορείται για συμμετοχή στη RAF, όπως και ότι ο διαζευγμένος σύζυγός της, Βόλφγκανγκ Μάγιερ του Χάινριχ, δεν είναι ο δολοφονημένος άντρας της. Κάτι που εύκολα αποδεικνύεται, αφού αυτός ζει και εργάζεται στη Γερμανία.
Λεπτομέρειες εδώ!
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που εννοούν αυτό που λένε. Που είναι ειλικρινείς! Οπως η Τάτη. Εγραφε τα χριστούγεννα: "Τούτα τα Χριστούγεννα είναι πολύ διαφορετικά για μένα. Δεν έχω όρεξη να ντυθώ. Δεν έχω όρεξη να κάνω shopping. Δεν έχω όρεξη να ξοδέψω ούτε ένα ευρώ. Θέλω μόνο το σπιτάκι μου." 
Ε ναι λοιπόν μόνο αυτό ήθελε! Απόδειξη ότι  "Στα βόρεια προάστια της Αττικής επέλεξαν να μετακομίσουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος...Η περιοχή που διάλεξαν να μείνουν είναι μία από τις καλύτερες της Κηφισιάς και σύμφωνα με γνωστά μεσιτικά γραφεία, η αξία της νεόκτιστης βίλας μαζί με το οικόπεδο, φτάνει το 1.500.000 ευρώ".

Υ.Γ. Αααα και αν σήμερα σας την έχει δώκει είναι απολύτως φυσιολογικό! Σήμερα είναι Blue Monday. Η τρίτη Δευτέρα του Ιανουαρίου θεωρείται ως η πλέον καταθλιπτίκ και απογοητευτίκ μέρα του έτους. Κάτι που τελείωσαν οι γιορτές, κάτι που δε σας έχει μείνει φράγκο, κάτι που μαζεύονται οι λογαριασμοί και οι εκκρεμότητες μπορείτε σήμερα σύμφωνα με τους ψυχολόγους να είστε χάλια. Και βρετανοί και χάλια!

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σωστά το θέτετε: η Τάτη δεν έκανε τίποτα μέσα στα Χριστούγεννα, διότι κρατούσε δυνάμεις για την μετακόμισιν.

Επίσης θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω ουδεμίαν σχέσιν με επαναλήψεις της TV. Σερί, θα έλθετε να με αναγνωρίσετε εις την Αντιτρομοκρατικήν;

Αβαδιστη είπε...

Μετρ όχι μόνο θα έλθω δια την αναγνώρισιν, αλλά θα ομιλήσω δια το πρόσωπόν σας με τα καλύτερα λόγια στα ΜΜΕ. Ηταν πολύ ήσυχος, δεν είχε δώσει καμία αφορμή, πολλά χρόνια στη γειτονιά, πέφτω από τα σύννεφα...κοκ