1/2/11

Εμείς και το πλέξιμο!


Εχω ένα θέμα με την ειδησεογραφία...
Μαθαίνω ας πούμε ότι έρχεται "πλωτό στρατόπεδο" από το Ρότερνταμ για να "φιλοξενεί" τους μετανάστες που εισβάλλουν παρανόμως και που είμαι βέβαιη ότι θα βαφτιστεί κρουαζιεροπλοιο από τους Καρατζαφύρερ.
Στο καπάκι, διαβάζω ότι ένας ερευνητής παρακολουθεί τις πέστροφες και ανακαλύπτει ότι "τα ψάρια παίρνουν... αντικαταθλιπτικά. Τα φάρμακα περνούν στις αποχετεύσεις και από εκεί στο νερό για να καταλήξουν στους ιστούς των ψαριών, επηρεάζοντας την εγκεφαλική τους δραστηριότητα". Λες να μην τον ήξερα;
Διαβάζω για τον πόλεμο στην Αίγυπτο (γιατί πόλεμος είναι), διαβάζω για τους Anonymous hactivist που κύρηξαν τον πόλεμο στη Μεγάλη Βρετανία, θυμάμαι τη μαμά μου στο Πολυτεχνείο να με κρύβει στη σκάλα για να αποφύγουμε αδέσποτες σφαίρες και να μου απαντά, όταν τη ρωτώ γιατί το κάνουμε αυτό,..."πόλεμος, παιδί μου πόλεμος".
Αυτό που θέλω να πω και το λέει με τον καλύτερο τρόπο η εικόνα άνωθεν είναι ότι η πραγματικότητα έχει αρχίσει και με ξεπερνάει. 

Ασχετο! Από πότε οι γαλότσες είναι sexy???
Το καλοκαίρι θα είναι sexy αυτό???
Αφιερωμένο στη δόλια τη μάνα (ξέρει αυτή...)

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, δεν με σκιάζουν πλέον αι απεργίαι των φαρμακοποιών: αρκεί που είναι ανοιχτά τα ψαράδικα και το ιστολόγιον της Φλωράνς.

Pastaflora είπε...

Πόλεμος, ναι! Μήπως ήρθε ο καιρός να καβατζώσουμε γάλατα Νουνού στα πατάρια και να ξεθάψομε τα σιντί της Σοφίας Βέμπο;
Οσο δια το σαγιοναροειδές άιτεμ, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: τα πέδιλα με κάλτσες του δυναμικού νηπίου, οι "σικάτες" γαλότσες της Τάτη, το χαμπουργκεροειδές υπόδημα...

Αβαδιστη είπε...

Aγαπητοί ο πόλεμος συνεχίζεται με τους παντός είδους θυμωμένους συμπολίτες μας... ΠΡΟΤΕΙΝΩ την υποχρεωτική ψαροφαγία προκειμένου να ανέβουν τα επίπεδα σεροτονίνης στον πληθυσμό και να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Φλωράνς το Νουνου είναι πασέ!