2/2/11

Είμαι αποφασισμένη...

... Να μην υποκύψω στις αηδίες που με περιβάλλουν και μου υποβάλλουν συμπεριφορές που δεν είναι του χαρακτήρα μου!
Που χου: Γέροντας σε ρεσιτάλ αγένειας και απρέπειας στο σούπερ μάρκετ θεωρεί σωστό να δικαιολογηθεί λέγοντας "είμαι γέρος και ιδιότροπος, μη με παρεξηγείτε..."
Αγενής δε γίνεσαι γερνώντας του απαντώ, ή είσαι ή δεν είσαι. Βρείτε άλλη δικαιολογία, αυτή δεν πιάνει!

Και μετά από αυτή τη βαρυσήμαντη δήλωση βρίσκω τις εξής συγκλονιστικές ειδήσεις.
1. Στη Βρετανία τα "βρώμικα" θα φορολογηθούν με fat tax 1000 λιρών. Γιατί; Γιατί  αυτό λέει θα βοηθήσει το πρόβλημα της παχυσαρκίας.  Δηλαδή, πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Ερωτώ!
2. Ερευνα πραγματοποιήθηκε με το ερώτημα: Τι προτιμάτε; sex, σοκολάτα ή χρήματα; Απευθύνθηκε σε γυναικείο κοινό και όπως λέει και η συντάκτρια "που είναι η επιλογή για τα παπούτσια;" Επιτέλους κάποιος τίθει το θέμα στη σωστή του βάση!
3. Πωλείται έξυπνος βραστήρας ρυζιού! Με μόλις 200 δολάρια. Είναι τόσο έξυπνος που σκέφτεται από μόνος του, λέει ... Το επόμενο μοντέλο θα απευθύνει φιλοσοφικά ερωτήματα στο ρύζι, υποθέτω!


5 σχόλια:

manetarius είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Les and The City είπε...

Δεν έπρεπε να τη γράψεις αυτή την είδηση, καήκαμε αν τη διαβάσουν οι φωστήρες του υπουργείου οικονομικών που θα βρούν εύκολα άλλον έναν τρόπο να πάρουν φόρους, το θέμα βέβαια είναι πως εδώ δε θα φορολογήσουν μόνο τα καταστήματα που πουλάνε αλλά κι εμάς που τα τρώμε, αλοίμονο!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, ο κόσμος θα αδυνατίσει με την φορολογίαν επί των βρόμικων, διότι θα χρυσοπληρώνει ένα βρόμικον και δεν θα έχει χρήματα μετά ούτε για να φάει - δεν είναι προφανές;

Σας παρακαλώ, μην ρίπτετε καταναλωτικάς ιδέας γκατζετακίων κουζίνας, διότι δεν χωράω με τας μπούρδας που έχω συγκεντρώσει (και -εννοείται τούτο- ουδέποτε χρησιμοποιώ).

Pastaflora είπε...

Πειράζει που προτιμώ τις τεκίλες;

Αβαδιστη είπε...

Ξεκινώ από τη Φλωράνς. Ναι! Πειράζει!
Με αυτές τις δηλώσεις καταλήγει το νήπιο να φορά πέδιλα με κάλτσες.

Οι λοιποί... Το αναγνωστικό μου κοινό είναι η Μέκκα της σαβουροφαγίας! Με πληγώσατε!

Μεγαλειότατε, ενδιαφέρουσα κουζίνα έχετε!