9/2/11

Συνέχεια από το προηγούμενο...


Η Αβαδίστ βρίσκεται σε εξαιρετική διάθεση! Απόδειξη αυτού, είναι το γεγονός ότι δεν εκνευρίζεται και δεν αρχίζει τα καντήλια σα μαστόρι στην οικοδομή, κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με το Μαλάκα.
Ας πούμε... διαβάζει "Ο Δημήτρης λοιπόν, είναι οδηγός λεωφορείου, 40 χρονών, ανύπαντρος και κάτοχος… 159 πιστωτικών καρτών!!!...ο Νίκος Σαμοΐλης είπε «έμεινα έκπληκτος όταν μου είπε ο Δημήτρης ότι ένα από τα δώρα που έχει κάνει σε φιλενάδες του είναι διαμέρισμα 60 τετραγωνικών»"
Και δεν εκνευρίζεται! Ισα ίσα σκέφτεται ..."κιμπάρης" και μετά σκάει στα γέλια! Διότι αγαπητοί έχει κάνει το ρεζολούσιον της για το 2011 και όχι δεν αφορά αδυνάτισμα, γυμναστική και τέτοια ποταπά. Η Αβαδίστ αποφάνθηκε ότι θα φροντίσει τον εαυτό της αποκτώντας ανοσία στη Μαλακία.
Ετσι, η φράση "Ναι ο Αδωνις είναι sex symbol" δε διαταράσσει το ζεν της.
Το ζεν της Αβαδίστ δέχεται καθημερινά προκλήσεις με στόχο να απωλέσει το σικ ατιτιούντ που διαθέτει. Φευ! Οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, με μια μικρή εξαίρεση. Τα αναγνώσματα δια τον επερχόμενο τυφώνα μαλακίας με τίτλο Αγιου Βαλεντίνου είναι αλήθεια πως διαθέτουν ρυπογόνο δράση στην καθαρότητα σκέψης της Αβαδίστ. Αλλά για αυτό θα μιλήσω αύριο.

Σήμερα διαβάστε το εξαιρετικό τούτο άρθρο!
Και δείτε και το βίδεο (μακράν η καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με το τι συμβαίνει στην Αίγυπτο)

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Νομίζω ότι η λύσις των προβλημάτων σας είναι να γίνετε φιλενάδα του κυρίου.
Δεν είναι πολύ σικ, αλλά είναι επικερδές.

Pastaflora είπε...

Σερί, εξαιτίας των γυναικείων περιοδικών και της ασύστολης μπουρδολογίας τους έχω γίνει φαν της Εστίας και των Νέων του Ψαροντούφεκου.

dsquared είπε...

καλα ρε θελετε να μου πειτε πως ειστε κατα του Cosmo και του Marie? μα ειστε ανεκδιηγητες! Και πως στα διαλα θεωρηστε σωστα ΘΥΛΗΚΑ αν απο τα 13 σας δεν ξερετε πως να παρετε την σωστη πιπα? 'Η αν τωρα δεν ξερετε πια ειναι η νεα ταση στο δεξι μανικι της πουκαμισας της Carrie Μπρατσο? Καλα ε, ειστε για τον Π*&^&^%ο! με το μπαρδον κιολας! Η ελληνικη κενονοια κανει τα παντα για να σας κρατησει μεσα στη μοδα και ποτε δεν το εκτιμησατε!
Παντως θα συμφωνησω με τον Καντακουζηνο. Όποια ακολουθησε το απολυτο επαγγελμα για την ελληνικη κοινωνια (το επαγγελμα συζηγος πλουσιου εννοω) δεν έχασε ποτε!
DAN

Αβαδιστη είπε...

Dear Dan ένεκα που έχω συναντήσει εκείνες που συγγράφουν τα βαρυσήμαντα άρθρα, αμφισβητώ ευθέως τις ικανότητές τους στην πίπα. Περαιτέρω... ποια είναι η Κάρι Μπράντσο για να μου μάθει εμένα τι είναι σικ!

Φλωράνς η Εστία συνάδει και με τα αθριτικά σας πλέον!

Ανακτα δεν είμαι παραδόπιστη! Με προσβάλλετε!