11/2/11

Απαντήσεις σε ερωτήματα για τη Ζωή το Σύμπαν & τα Πάντα

Ανακάλυψα νέο παιχνίδι!

Κατηγορία: Τηλεόραση
ποτε θα γινει η παττυ ομορφη
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΟΥΛΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ? ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Πως ειναι το ονοματεπωνυμο του κουκλου που παιζει τον Καλαμπαλικη στην Οδυσσεια μιας περιοφρονημενης???
Κατηγορία: sex
τι ειναι το sex?
Κατηγορία: Επισκευές

Κατηγορία: Ομορφιά


Ο κατάλογος είναι ατελείωτος... Πράγματι!


Σταματώ εδώ! Αλλά δε θέλω... Αλήθεια δε θέλω!

Αααα... και Φλωράνς τελικώς υπάρχουν εξωγήινοι. Ιδού η απόδειξη:



3 σχόλια:

stinky raccoon είπε...

Εξαιρετικό! Πάω να θέσω το ερώτημα "Πού καταλήγουν οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο"!!! Είμαι σίγουρη ότι θα λύσω κάθε απορία μου από 'δω και στο εξής!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, χαίρομαι ιδιαιτέρως διότι με απενοχοποιείτε: πριν από ολίγας ημέρας, ψάχνοντας κάτι άσχετον (συγκεκριμένα "αυτόγραφο πάττυ" για την ανάρτησιν με τα αυτόγραφά μου που είχα προχθές), η γκούγκλα με ωδήγησε εις την συγκεκριμένην ιστοσελίδα, εκόλλησα αλλά δεν τολμούσα να μοιραστώ την μεταφυσικήν μου εμπειρίαν. Τελικώς δεν είμαι ο μόνος!
Πάντως παρακαλώ να συνεισφέρετε εις την ερώτησιν για τας μονωτικάς ταινίας: εις το προφίλ σας γράφετε ότι αι αγαπημέναι σας ταινίες είναι αι μονωτικαί!

Αβαδιστη είπε...

Αγαπητό Ρακούν σας συστήνω την Τριλογία 5 βιβλίων(!) Γυρίστε το Γαλαξία με Ωτοστόπ, όπου και θα μάθετε την αλήθεια σχετικά με τις χαμένες κάλτσες, χαμένο στιλό και για τους πλανήτες που φύονται κατσαβίδια και στρώματα.

Ανακτα, αν συνεχίσουμε έτσι θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε ομάδα απεξάρτησης από το φθοροποιό ιντερνέτι!

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σχόλιό σας, έχω να σημειώσω ότι θαύμασα εξαρχής τις μεταφραστκές ικανονότητας της γκούγκλα, βλέπε beef stock σε Χρηματιστήριο μα βάση το κρέας! Είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών να τα διαβάζεις, όπως και όλα τα manual ηλεκτρικών συσκευών που ακολουθουν ακριβώς την ίδια μέθοδο!