17/2/11

Ισως φταίει... ο Ηλιος!

Φωτό-δάνειο από εδώ!

Μετά από απαίτηση του Μεγαλειότατου, σχετικά με το "κλίμα" των ημερών, η Αβαδίστ κοίταξε τα άστρα και συμπέρανε πως δεν είναι εκεί το θέμα μας. Δε φταίνε τα φεγγάρια...
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις φταίει ο Ηλιος. Οπως ανακάλυψαν σήμερα όλα τα site, η πρώτη χιουτζ ηλιακή καταιγίδα έχει πέσει στο κεφάλι μας.Η Αβαδίστ σας είχε ενημερώσει σχετικώς εδώ και καιρό (διαβάστε εδώ!) για την ενεργοποίηση του Ηλιου και σήμερα σας ξαναλέει τα εξής:
-Οι ηλιακές εκρήξεις επηρεάζουν το μαγνητικό πεδίο της Γης με εξαιρετικά έντονο τρόπο δημιουργώντας προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες αλλά και στα χιούμαν μπινγκς. Εδώ παίζει ιδιαιτέρως κατατοπιστικό άρθρο επ'αυτού!
- Οι εκρήξεις επηρεάζουν τηλεπικοινωνίες, δορυφόρους, αεροπορικά ταξίδια, τράπεζες, υπολογιστές, συστήματα πλοήγησης, νοσοκομειακούς και στρατιωτικούς εξοπλισμούς, ό,τι είναι ηλεκτρονικό. Οι ηλιακές εκρήξεις μεταβάλλουν το μαγνητικό πεδίο της Γης πολύ γρήγορα, σαν κεραυνός. Τάδε έφη ο Dr. Richard Fisher, διευθυντής του Τμήματος Ηλιακής Φυσικής της NASA.

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, επιβεβαιώνω την ακρίβειαν του ρεπορτάζ σας: όλαι αι προσωπικαί μου ηλεκτρονικαί συσκευαί έχουν πληγεί από την καταιγίδα - ειδικώς δε το σύστημα πλοήγησης, διότι έχω κουτουλήσει σήμερον δύο φορές επί επίπλων.

Αβαδιστη είπε...

Μιλ μερσί μεγαλειότατε!