10/2/11

Valentine Horror!


Και όμως... υπάρχει ειδική στολή Vagina που θα λεγε και το Θηλαστικό για την ημέρα!
Σε περίπτωση που δεν το κάνετε, ή δε σας πετύχει το σχέδιο αυξάνετε σημαντικά τον αριθμό των διαζυγίων την ιερή τούτη ημέρα, με αποτέλεσμα να χάνει το χαρακτήρα της.
Αλλα ατοπήματα στα οποία ενδέχεται να πέσετε είναι τα εξής:
Λάθος cup, αφού το C cup ψηφίζεται από το 46% των ανδρών, ως το ιδανικό μέγεθος στήθους.
Επίσης, πιέζετε την τύχη σας αν κάνετε 21, αφού σύμφωνα με την ίδια έρευνα μια γυναίκα θεωρείται ότι διάγει έκλυτον βίον όταν έχει σκορ 20 εραστές (34%).
Αν όλα αποτύχουν ιδού η αφθαστη συνταγή:
"Κάθε φορά που ασχολούμαι με τις οικιακές εργασίες, με το σφουγγάρισμα, το πλύσιμο και γενικά την καθαριότητα του σπιτιού ο άντρας μου ξαπλώνει φαρδύς πλατύς στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα πιο εκνευριστικό από έναν άντρα με πιτζάμες και τριμμένες κάλτσες κι εσύ με καταλαβαίνεις πιστεύω (γυναικεία αλληλεγγύη).

Όταν αυτός είναι απλωμένος πάνω σε οποιοδήποτε έπιπλο τότε αυτό ξεπερνάει κάθε όριο της υποφερτής αισθητικής. Δοκίμασα τα πάντα για να τον ξεκολλήσω από εκεί, αγόρασα φτηνά εσώρουχα από την Καλλιθέα, ψεκάστηκα με όλα τα αισθησιακά αρώματα και προμηθεύτηκα ό,τι τσόντα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Τζίφος.

Τελικά, πήρα αγκαλιά εναλλάξ τα πλυντήρια και οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή μπορεί να δονείται, χαμήλωσα το φωτισμό και τον προσκάλεσα να μου αποδείξει αν έχει τη φωλιά του καθαρή. Από τότε οι δουλειές του σπιτιού γίνονται σε συχνότερη βάση και η ερωτική μας ζωή απέκτησε άλλη χάρη."


Οποιος κατάλαβε, παρακαλώ να μου εξηγήσει!



2 σχόλια:

Pastaflora είπε...

ΟΚ,μετά τα όσα τρομακτικά διάβασα ξέρω ποιο κρασί θα φέρω να πιούμε τη Δευτέρα!!!

Αβαδιστη είπε...

φλωράνς αυτό με τις συσκευές το καταλάβατε???