2/3/11

Καρναβαλι-στάν

Με το φίλο μου το Θανάση μας συνδέουν πολλά. Ενα από αυτά είναι ότι έχουμε τον Ερμή στο ίδιο σημείο του χάρτη, το άλλο και το πιο σημαντικό, είναι ότι ενδυματολογικώς πιστεύουμε στο Απόκριες Κάθε Μέρα. Μια καλλιτέχνης που συμμερίζεται την άποψή μας είναι η Melody Gardot η οποία έχει δηλώσει πως...to truly get dressed is to forever be at a costume party.
Συνεπώς μας αφήνουν παγερά αδιάφορους άρθρα όπως το "Τι λέει για σένα η αποκριάτικη στολή σου;"
Τι λέει;
Σταχυολογώ...
Επιλογή 1:
"Το να υποδυθείς έστω για ένα βράδυ τη Jlo ή τη Μαντόνα, δείχνει την τάση που έχεις να γίνεις δημοφιλής και να αποκτήσεις τους θαυμαστές που δεν έχεις στην κανονική σου ζωή".
Είσαι για τα μπάζα, είσαι το όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια.
Επιλογή 2: 
"Καυτές νοσοκόμες, γυμνόστηθες στο περίπου γοργόνες και σέξι καλόγριες...Στο γραφείο πρέπει να δείχνεις σεμνή, στο σπίτι τακτική, ε στο καρναβάλι, θα βάλεις τις πιο σέξι μεταμφιέσεις που μπορείς να πετύχεις."
Δε θα το σχολιάσω καν!
Επιλογή 3:
"Αν σου αρέσουν πιο πολύ οι διαβολικές στολές, είναι γιατί θέλεις να βγάλεις από μέσα σου την μαύρη και σκοτεινή πλευρά που κρύβεις χωρίς ενοχές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα τρομακτικό κοστούμι, δείχνει την ανάγκη σου να διατηρήσεις απόσταση από τους άλλους μέσω αυτού, γιατί ίσως δεν τα πας πολύ καλά με την οικειότητα"
Ο Δράκουλας ήταν ο ΘΕΟΣ της οικειότητας!

Μετά από αυτά σκέφτομαι να ντυθώ λαμπατέρ! Πείτε μου τι λέει αυτό για μένα;

ΥΓ. Το αγαπημένο μου site πάντως γράφει για τα καρναβάλια "ηθική ζημία και βλάβη από την αναισχυντία της γύμνιας, την ξετσιπωσιά της αισχρότητας, τις βωμολοχίες και τα πορνικά άσματα και θεάματα, την παρότρυνση σε σαρκικά αμαρτήματα κάτω μάλιστα από την ελευθερία κινήσεων που προσφέρει η μάσκα, άσυλο αδιαντροπιάς και αποπροσωποίησης...ολόκληρες πόλεις μεταβάλλονται σε πορνεία κατά την περίοδο της Αποκριάς. Σε λίγο όλη η Ελλάδα, η χώρα των αγίων και των μαρτύρων, θα μεταβληθεί σε απέραντο πορνείο!

7 σχόλια:

stinky raccoon είπε...

Αν ντυθείς σέξυ δρακουλίνα δηλ. είσαι η κλασική ανάφτρα;!
Εγώ που θα ντυθώ ΔΝΤ τι είμαι;

Αιθεροβάμων είπε...

Stinky racoon νομίζω ότι κάτι αμφιέσεις σαν τη δική σου είχαν κατά νου στο θεάρεστο site και ξεσπάθωσαν. Είπαμε, καλή είναι μια υφέρπουσα λαγνεία, αλλά εσύ πας να ντυθείς τσόντα του Filmnet!

Αγαπητή Αβαδίστ, εννοείται ότι εγκρίνω τη στολή λαμπατέρ. Αν δε, την ονομάσετε "το φως το αληθινόν", θα είστε μακράν η πιο ευσεβώς ενδεδυμένη του καρναβαλιού.

mariw είπε...

«Μετά από αυτά σκέφτομαι να ντυθώ λαμπατέρ! Πείτε μου τι λέει αυτό για μένα;»


Είστε πάντα διακριτική και στέκεστε στην άκρη, έχετε όμως τον τρόπο να κλέβεται τις εντυπώσεις με τον φωτεινό σας χαρακτήρα…

Υ.Γ.
“…Σε λίγο όλη η Ελλάδα, η χώρα των αγίων και των μαρτύρων, θα μεταβληθεί σε απέραντο πορνείο!...”


Δηλαδή η Ελλάδα τις απόκριες πετάει τη μάσκα και δείχνει τον πραγματικό της εαυτό; Αφού έτσι και αλλιώς είμαστε ένα τεράστιο μπουρδέλο…

Αβαδιστη είπε...

Ρακούν έχετε απωθημένα για εξουσία, τα οποία βγάζετε στη φόρα, γιατί στην καθημερινή σας ζωή είστε ένα βρωμερό ρακούν. Εφαρμοσμένη ψυχολογία!

Αιθεροβάμων είμαι πάντοτε ευσεβής, έχετε δίκιο! Θα ντυθώ λαμπατέρ και θα πάω για εξορκισμό!

Μαριώ σερί επιτέλους έμαθα ποια είμαι!
Σαςευχαριστώ!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, όπως βλέπω χρησιμοποιείτε τακτικώς το ιερόν σάιτ. Αν βρείτε καμιά αρκούντως σικ μονήν, πείτε το μου να μονάσουμε μαζί. Ως λαμπατέρ δεν νομίζω βέβαια να σας δεχθούν, ως πολυέλαιον όμως μάλλον ναι - ως ευχέλαιον οπωσδήποτε.

Αβαδιστη είπε...

Ανακτα πράγματι! Πιστεύω ότι είναι η σκοτεινή μου πλευρά η οποία δε φανερώνεται στην καθημερινότητά μου (δηλώνω άθεη βλέπετε) και μέσω του ιερού ιστολογίου βρίσκει διέξοδο για έναν ευσεβή βίο.

Μοναστηριακός πολυέλαιος...χμμμ μάλιστα. Αυτό ναι είναι κίνηση καριέρας!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι λεει το λαμπατέρ για σένα. Ο σαρκασμός αντιθέτως υπονοεί χαμηλή αυτοεκτίμηση και κακότεχνο χιούμορ.