22/3/11

Φάσιον στέιτμεντ... όχι παίζουμε!


Η Αβαδίστ αποφάσισε να μην παρεκτραπεί σε ατραπούς που θα την οδηγούσαν σε εκτεταμένα μπινελίκια και επέλεξε κατηγορία Κοσμικά.
Οπως αντελήφθην υπάρχει σοβαρότατο ζήτημα στην ελληνική σόου μπιζζζ και επιτέλους κάποιος θα πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό!
"Μια από τις μεγάλες συγκινήσεις του πρώτου Dancing with the stars ήταν η αναμονή κάθε εβδομάδα του νέου look της παρουσιάστριάς του, Ζέτας Μακρυπούλια... μπορεί να σχολιάστηκε αρνητικά για κάποιες εμφανίσεις που θεωρήθηκαν κάπως extreme, αλλά την πάντα διψασμένη για νέα πράγματα stylista δεν την απογοήτευσε η Ζέτα" 
Πράγματι... έτσι είναι!
Ομως... η κρίση δεν κάνει εξαιρέσεις!
"Φτάσαμε με όλα αυτά λοιπόν στο χτες, την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου Dancing with the stars... Η ηθοποιός / παρουσιάστρια δεν ακολούθησε τον δρόμο της καινοτομίας...Μετά το αξιόλογο περσινό σερί statement εμφανίσεων, οι  fashion θεατές σίγουρα αναζητούν κάτι το διαφορετικό από glamorous tv girls όπως η Ζέτα".
Παρέμβαση στο ζήτημα που έχει διχάσει την ελληνική κοινωνία έκανε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, κομμωτής της Ζέτας Μακρυπούλια, ο οποίος απαντά στους επικριτές του,  πως ο καθένας μπορεί να έχει άποψη για τα χτενίσματα που βλέπει και είναι λογικό να μην αρέσουν όλα σε όλους".
Σάλο εν τω μεταξύ έχουν προκαλέσει τα υπονοούμενα που άφησε ο Α. Ρέμος σε ραδιοφωνική παρέμβασή του, με αφορμή το τραγούδι «Κλειστά τα στόματα» που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι το αφιερώνει σε μία γυναίκα που τον πλήγωσε πολύ: . «Το τραγούδι μιλάει για έναν έρωτα που ενώ ξέρεις πως θα σε πληγώσει και πως είναι λάθος να τον ζήσεις ή να τον ξαναζήσεις, εσύ θέλεις να πέσεις στη φωτιά γι αυτόν κι ας ξέρεις πως θα σε πληγώσει πολύ»
Η Αβαδίστ παρακολουθεί συγκλονισμένη το δράμα που εκτυλίσσεται σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη, την ίδια στιγμή που η διεθνής κοινότητα ασχολείται με ποταπά άνευ αξίας θέματα, όπως η Ιαπωνία και η Λιβύη. Αστα διάλα πια!

ΥΓ. Ανακτα να σας ενημερώσω ότι η προσφιλής σας Ιουλία υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς. 

5 σχόλια:

Hitori Tana είπε...

Την Ζέτα την πάω. Αν μη τι άλλο γιατί είναι η πιο γνωστή γεροντοκόρη της σόου μπιζ εν Ελλάδι.

Κι απ'ό,τι φαίνεται δεν το χει η μοίρα της να παντρευτεί επιτέλους.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

"Η πρώην αναπληρωματική Σταρ Ελλάς"; Ακόμη και η ίδια η Ιουλία το έχει ξεχάσει αυτό.

mahler76 είπε...

καλέ, εδώ είναι τα σοβαρά, και τα φάμπιουλούς όπως αποδεικνύει και η φωτό με την γάτα-Τζόαν Κόλινς

mergreta είπε...

...η κουπ της Μακρυπούλια είναι να μη σε συγκλονίσει; τρίζουν τα κόκκαλα της farrah fawcett!!

Αβαδιστη είπε...

Αγαπητοί μιλ παρντόν για την καθυστέρηση... αλλά ήμανε μπιιιζι με διάφορες αηδίες και δεν πρόκαμα!