19/4/11

Η κατάνυξη στα πέριξ


Η επικαιρότητα βρίθει σοβαρών ειδήσεων! Είναι το "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν" του προεόρτιου κλίματος. Το οποίο, ένεκα της κατάνυξης που είναι κομ-ιλ-φο οδηγεί σε ειδήσεις τύπου:

Ποιοι πίκραναν τον Τρύφωνα;

Σύντομη συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή. Συνομίλησαν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή
Το τελευταίο (;) αντίο του Νίκου Χατζηνικολάου στους τηλεθεατές του Alter !
Ζέτα Μακρυπούλια. H απάντηση στους επικριτές 
Στην πραγματικότητα συμβαίνουν τα εξής:
Το παιδικό zara είναι κάτι σαν την κόλαση του Δάντη με μητέρες, γιαγιάδες, νονές και πιτσιρίκια να παλεύουν με βουνά ρούχων και να στέλνουν στο πυρ το εξώτερον όποιον τολμήσει να τις διακόψει.

Ο κάθε πικραμένος θεωρεί ότι το να κοτσάρει πάνω σε ένα χρωματιστό κερί δύο κορδέλες και τρεις χάντρες κάνει τη λαμπάδα χειροποίητη και άρα καλλιτεχνική και άρα θα την πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Ακόμα περισσότεροι πικραμένοι γυρνάνε σε μπαζάρ τα οποία πλέον ξεφυτρώνουν έτσι για πλάκα και πουλάνε ότι του κατεβεί του λολοστεφανή, μιλάμε για τα άπαντα των ασχέτων.

Οι συζητήσεις για το τι καιρό θα κάνει το Πάσχα, έχουν καταντήσει εκνευριστικές, πιο εκνευριστικές και από την ερώτηση "τι θα κάνεις το Πάσχα;" (στην οποία η Αβαδίστ παραδοσιακά απαντά "το αρνί").

Και επιτέλους κάποιος παίζει dead can dance σε πρωινή ζώνη (ευχαριστώ Κάφκα!)

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

προσπάθησα να τελειώσω το άρθρο για την ψυχούλα τον Τρύφωνα...δεν τα κατάφερα.

Επίσης συγκλονίζομαι με το δράμα Χατζηνικολάου που οδηγείται στο ταμείο ανεργίας και τον ΟΑΕΔ. Έναν τηλεμαραθώνιο ρε παιδιά για το παλικάρι της μαχόμενης δημοσιογραφίας.

Καλό Πάσχα έχουμε πεί? Αν όχι, τσάκω μιαν ευχή.

Αβαδιστη είπε...

Σας κατανοώ ... μη φανταστείτε κι εγώ ότι τα διάβασα. Με τους τίτλους ενημερώθηκα.

Καλό σας Πάσχα και Ανάσταση και ότι γουστάρετε!