16/5/11

Ο σουρεαλισμός της πραγματικότητας...


Παραθέτω ως γράφτηκε... "«Φιλοσοφικό ήρωα» χαρακτηρίζει τον DSK ο Γάλλος συγγραφέας Λουί ντε Μιραντά, με άρθρο του στη Λιμπερασιόν. Κατά την άποψή του, ο Στρος Καν κατά βάθος χαίρεται σήμερα. Γιατί με την πράξη του στο Sofitel αρνήθηκε το μέλλον που όλοι οι άλλοι είχαν χαράξει γι’ αυτόν. Με την έννοια αυτή, η επίθεση που φέρεται να έκανε στην καμαριέρα αποτελεί μια τρελή πράξη απόλυτης απελευθέρωσης, σχεδόν ένα έργο τέχνης."
Το οποίον αν μη τι άλλο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τις βαθυστόχαστες αναλύσεις σχετικά με το πόσο θα επηρεάσει το πουλί του Καν και που το βάζει, την Ελλάδα (βλ. όλες τις ελληνικές εφημερίδες)
Ακόμα πιο ενδιαφέρον σε επίπεδο σουρεαλισμού είναι το θέμα για την κατάσταση στο Κέντρο της Αθήνας. "Να κατέβει μέχρι και ο... στρατός στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται πως εισηγούνται στον πρωθυπουργό στενοί συνεργάτες του". Ο ΓΑΠ όμως αντιστέκεται: Δείχνει αντίθετος με αυτές τις εισηγήσεις αφού δεν θα ήθελε η Αθήνα ενόψει της τουριστικής περιόδου να θυμίζει Αίγυπτο.
Είναι σαφές πως έχει να κατέβει χρόνια στο Κέντρο.

Παρακαλώ το Λουί ντε Μιραντά να ρίξει μια ανάλυση επ αυτού.
Θα με υποχρεώσει!

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

Εμείς κάνουμε χαβαλέ με το μαλάκα τον χοντρό, όμως κακά τα ψέματα αν όντως η κοπέλα δέχθηκε επίθεση και παρολίγον βιάστηκε τότε το κάθαρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Αβαδιστη είπε...

Mahler δεν κάνω καθόλου χαβαλέ. Πιστέψτε με!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Ο Χρήστος Παπουτσής δήλωσε πως, αν κατέβει ο στρατός στο κέντρο της Αθήνας, η παραίτησίς του είναι δεδομένη; ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΩΡΑ!!!