20/5/11

Το Τέλος του Κόσμου

Σκέφτομαι και γράφω...Οτι ναι μπορεί να έρχεται το τέλος του κόσμου. Παρότι δεν είμαι καθόλου της εσχατολογικής σχολής. όταν κάποιος σκέφτεται και τελικώς φτιάχνει kit για να διακοσμήσετε το καρπούζι σας το οποίο χρεώνει 30 δολάρια στο amazon, αναθεωρώ. Τελικά το Τέλος Αυτού του Κόσμου μπορεί να είναι και ΠΟΛΥ καλή ιδέα!
Το ξανασκέφτομαι και λέω... όχι μωρέ εντάξει, υπάρχει ελπίδα. Ωσπου πέφτω πάνω στην ανακοίνωση του CDC για το πως πρέπει να προετοιμαστείτε σε περίπτωση, όχι τυφώνα, όχι σεισμού και καταποντισμού αλλά...? Σε περίπτωση που τα ζόμπι κατακλύσουν τον πλανήτη. Δε με πιστεύετε? ΕΔΩ!
Ευχαριστώ θα πάρω τη στολή για το καρπούζι!


5 σχόλια:

mahler76 είπε...

αγάπη μου πως πέφτεις πάνω σε τέτοια διαμάντια, πώς!!!

Αβαδιστη είπε...

Κληρονομικό χάρισμα αγαπητέ!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Παρατηρώ ότι η στολή καρπουζιού υπάρχει και για αγοράκι και για κοριτσάκι - έχουν μάλιστα μεγάλη ζήτησιν, διότι βλέπω ότι αυτή για το αγοράκι εξηντλήθη, ενώ η κοριτσίστικη στολή που παρουσιάζετε λέγει: "Only 1 left in stock--order soon."

Η απορία μου είναι η εξής: πώς ξεχωρίζει κανείς το αρσενικό από το θηλυκό καρπούζι; Από τα σπόρια; Ή μήπως το αρσενικό είναι πιο χοντρόπετσο;

Spy είπε...

Και τώρα που δεν ήρθε το τέλος;
Με τι θα ασχολούμαστε;

(glad to see you again!)

Αβαδιστη είπε...

Spy dear, welcome back, αλλά το Τέλος του Κόσμου έχει έρθει και έχει περάσει. Σας υπενθυμίζω ότι υπάρχει και Ρεστοράν στο Τέλος του κόσμου!

Μετρ νομίζω ότι το καρπούζι είναι άφυλο και ιδανικό για μοντέλο παρενδυσίας!