11/6/11

Aυτό που λέει από κάτω... Ακριβώς αυτό!


Η Αβαδίστ, ήδη από την Πέμπτη, ήταν βαθύτατα προβληματισμένη. Να φύγει κανείς ή να μη φύγει. Εντός της αιώρας με τις σκνίπες να κάνουν πάρτι στα γυμνά της πόδια (έχω την προσοχή σας τώρα είμαι βεβαία) αναρωτιόταν τι στα κομμάτια θέλει να κάνει και γιατί δε μπορεί να πάρει μια τόσο απλή απόφαση γαμωτοκερατομουμέσα.
Αφού κουνήθηκε πέρα δώθε στην αιώρα και στις δύο άκρες του διλήμματος, αποφάσισε ότι δε θα αποφασίσει. Το ίδιο αποφάσισε και την Παρασκευή και για κάποιο περίεργο λόγο κατέληξε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση και σήμερα Σάββατο.
Ισως αποφασίσει να φύγει για τριήμερο τη Δευτέρα, πραγμα που παρουσιάζει κάποιες τεχνικές δυσκολίες αλλά δεν ξέρει ακόμα.
Εν τω μεταξύ, έκανε ολίγες οικιακές εργασίες και το αποτέλεσμα το βλέπετε στη φωτό άνωθεν.

Kαι επειδή σας ξενέρωσα να σας μεταφέρω την είδηση του μήνα

Η δήλωση του τέως

"Λαμβάνω πολλά μηνύματα με το αίτημα να τοποθετηθώ σχετικά με τις πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, συγκεντρώσεις των ‘Αγανακτισμένων’.

Έχω παλαιότερα υποστηρίξει την ανάγκη να εκφράζει η 'σιωπηρή πλειοψηφία' του Λαού την θέση της στα πολύ σημαντικά γεγονότα, στις μεγάλες, δύσκολες στιγμές της χώρας.

Να δίνει το δικό της στίγμα στην πολιτική ηγεσία, η οποία θα πρέπει έγκαιρα να αφουγκράζεται και να ανταποκρίνεται προτού φτάσει ο Λαός στην Αγανάκτηση.

Είναι γνωστό ότι ο κόσμος είχε αρχικά αποδεχθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη να συμβάλλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της δύσκολης οικονομικής προσαρμογής. Η μετάβαση από την υπομονή στην αγανάκτηση και δη στην έκταση που εκδηλώνεται, είναι μεγάλο βήμα.

Οι ειρηνικές συγκεντρώσεις που γίνονται σήμερα σε πολλά σημεία της χώρας είναι, δίχως αμφισβήτηση, δείγμα καθαρής Δημοκρατίας, δείγμα ευθύνης, πολιτισμού και συμμετοχής στα κοινά...."

Ενα έχω να πω. Πήρε καινούργιο κειμενογράφο.

3 σχόλια:

Akind είπε...

afton ton teliomeno pios ton rotise pali? Giati kani diloseis o paparas? To agalmatou pote tha to riksoun? I to exoun kavatza gia tetoies ores?
DAN

Αβαδιστη είπε...

Din αφου το λέει ο μεγαλειότατος, είναι αίτημα του λαού να τοποθετηθεί

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Εις το κείμενόν του αι λέξεις "Λαός", "Δημοκρατία" και "Αγανακτισμένοι-Αγανάκτηση" είναι με κεφαλαία.
Δεδομένου ότι όλοι ξέρουμε πόσο εσεβάσθη τις δύο πρώτες, δεν χρειάζεται να είπω πόσο καίγεται και για τις άλλες.

@Dan: ποιο άγαλμα;
Μη μου πείτε ότι έχει άγαλμα;!
ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ;;;

(Αν εννοείτε εκείνο εις το Πεδίον του Άρεως, είναι του παππού του)