25/7/11

Ναι εντάξει έχετε δίκιο!


Το κακό με τα σόσιαλ είναι ότι μπαίνεις στο ένα και άμα είσαι λίγο σκαλωματάκιας πέφτεις με τα μούτρα. Κάπως έτσι την πάτησε η Αβαδίστ με το twitter. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.
Η εξαφάνιση οφείλεται σε ένα πλήθος λόγων, τους οποίους μάλλον δε θα διαβάσει κανείς γιατί έτσι όπως το χω αφήσει να ρημάξει το μπλογκ, σιγά μην έχει μείνει αναγνώστης.

Αν έχει μείνει πάντως ιδού οι λόγοι ...

1. Είχα χάσει τη μπάλα. Πλήρως όμως. Κάτι τα όσα έγιναν στο Σύνταγμα, κάτι που παρακολουθούσα τα ΜΜΕ, κάτι που προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου, τα παιξα αγαπητέ αναγνώστη.  Διότι με βάρεσε στο επαγγελματικό μου ήθος όλο αυτό. Εχω και τέτοιο.
2. Είχα χάσει κάθε διάθεση να βγάλω συμπεράσματα. Βασικά δεν καταλάβαινα πως διάολο έγραφαν οι άλλοι και πως στα διαλα ήταν τόσο σίγουροι ότι έτσι είναι τα πράγματα.
3. Είχα χάσει την αίσθηση του χωροχρόνου. Αναρωτιέμαι ακόμα πως γίνεται να έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τότε που είδαμε να αλλάζει η ζωή μας.
4. Είχα χάσει πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμουνα ότι υπήρχαν  (πχ. ποτέ δεν πίστευα ότι θα ένιωθα πως νιώθεις όταν καταλύεται η δημοκρατία).
5. Είχα χάσει επίσης τις βεβαιότητες μου και για πρώτη φορά κατάλαβα το βάρος τους και πόσο δε τις χρειαζόμουν.

Εχετε δίκιο αλλά δεν έγραφα επειδή δεν είχα κάτι να πω!



2 σχόλια:

stinky raccoon είπε...

Σας καταλαβαίνω αγαπητή και συμμερίζομαι τα όσα λέτε απολύτως... Μου συνέβαινε το ίδιο ακριβώς.

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, εσείς έχετε δίκιο.
Εγώ πάλι δεν ένιωθα τίποτα: ίσως γιατί είμαι χοντρόπετσος ίσως γιατί αναμένω χειρότερες μέρες και ακολουθώ μεθόδους γελωτοθεραπείας.
Υ.Γ.: Αυτό με τα συμπεράσματα πια... Στις 15.32 γίνεται κάτι, στις 15.33 υπάρχει ανάλυση του γεγονότος σε έγκριτα δίκτυα και ιστοσελίδες.