10/8/09

Aποφάσισα να δουλέψω...

Κάποιος είπε...κάτσε να δεις ποιος ήταν;;; όλοι νομίζω, ναι ναι όλοι αυτό λένε ότι το να δουλεύεις σε αυτή τη φάση είναι καλό. Απασχολείται λέει το μυαλό σου και δεν το σκέφτεσαι.
Μαλακίες!
Σιγά που δεν το σκέφτεσαι. Απλώς σου δίνει την αίσθηση της συνέχειας, ότι αυτό που διεκόπη δεν είσαι εσύ, όσο και αν έτσι νιώθεις και δεν την παλεύεις και αναρωτιέσαι αν όλοι αυτό νιώθουν και ρωτάς τους φίλους σου αυτούς που τους έχει συμβεί και όλοι σου λένε το ίδιο. Δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι. Είναι κάτι που συνέβη. Τέλος!
Οπότε ας δουλέψω, αλλά όχι για να μη το σκέφτομαι, ούτε και για το αφεντικό μου (είπαμε να σου μασάει την υπεραξία, αλλά να δίνεις και οικειοθελώς...) αλλά έτσι για να δούμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα..

Και έπεσα πάνω σε αυτό! Και ένιωσα καλύτερα...Με τη μία όμως!

5 σχόλια:

dsquared είπε...

kalytera apo to na doyleyeis?
din

Ourbax είπε...

Αυτό το κατασκεύασμα θα προορίζεται σίγουρα για ζευγάρια που δεν αποχωρίζονται ποτέ ο ένας από τον άλλον, και καλά ο νιπτήρας σε σχήμα καρδούλας αλλά η λεκάνη, τι στο καλό ποια και στο χέσιμο μαζί θα πηγαίνουν. Είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι.

Masterpcm είπε...

Και να φανταστεί κανείς πως πληρώθηκε κιόλας αυτός ή αυτή που το σκέφτηκε...

Τι άλλο θα δούμε...

:)

Αβαδιστη είπε...

E ναι είναι τρελλοί αυτοί οι άνθρωποι!

mariw είπε...

Κατέβαινα σιγά –σιγά στη σελίδα. Στην αρχή είδα μια μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς, αν και δεν μ’ αρέσουν οι καρδούλες και τα ροζ και όλες αυτές οι υποτιθέμενες ρομαντικές βλακείες σκέφτηκα «χμ, χαριτωμένο…» μέχρι που είδα τη φωτογραφία ολόκληρη και σκέφτηκα «χμ, διεστραμμένο!» και έφυγα από τα γέλια…