26/4/10

Πολύ σοβαρές ειδήσεις! Σοβαρολογώ!




Ο Hojatoleslam Kazem Sedighi (ποιος? ένας ιρανός κληρικός) δήλωσε ότι οι γυναίκες που ντύνονται άσεμνα, δημιουργούν ταραχή στους άνδρες (έλα???) διακόπτουν και καλά το ρεύμα της αγνότητας και...ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ!!!
Οπότε, η Jennifer McCreight η οποία προφανώς τα "πήρε" έκανε μια facebook campaign (Boobquake) και σήμερα, οι 90.000 γυναίκες που έχουν δηλώσει συμμετοχή σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν ντυμένες άσεμνα και να δουν αν μετά θα γίνει σεισμός.

Επίσης μια πολύ σημαντική είδηση, πέραν των spread και των περικοπών του 13ου και 14ου μισθού, είναι ότι ο Νίκολας Κέιτζ πράττει τα δέοντα έτσι ώστε όταν πεθάνει να ταφεί σε πυραμίδα, σαν Τουταγχαμών ένα πράμα...

Τέλος για να καταλάβετε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία θα σας ενημερώσω ότι η Πάρις Χίλτον έχει ρέψει από τον καημό μετά τον χωρισμό της με κάποιον που τα είχε και δε θυμάμαι πως τον λένε. Η είδηση δημοσιεύθηκε σε έγκριτο site με φωτό "απ' τα κόκκαλα βγαλμένη".

Αυτή είναι ενημέρωση όχι μαλακίες!

5 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Πάντα έγκυρη, πάντα του δε πόιντ.
Σπεύδω με τη σειρά μου να ντυθώ άσεμνα! Αγαπώ πειράματα!

Αβαδιστη είπε...

Φλωράνς όταν λέμε άσεμνα δεν εννοούν γερμανικά σανδάλια με κάλτσες!

tzagalagabugu είπε...

Μηπως εννοει την Ματσουκικη βρακα Μπαρμπαμαθιος?!!!:P

Αβαδιστη είπε...

Δεν ξέρω τι εννοεί αλλά για καλό και κακό εγώ έδωσε διευκρινίσεις!

mariw είπε...

Ο ιρανός κληρικός είπε πως οι γυναίκες που αφήνουν ακάλυπτα τα μαλλιά τους προκαλούν τους άντρες και τα παρακάτω τα ξέρετε.