2/6/10

Επανήλθα και τώρα την πατήσατε!

Ακολουθεί ΣΟΒΑΡΟ και ΕΓΚΡΙΤΟ δελτίο ειδήσεων:

Ναι ναι είναι η Πάρις η οποία όλως τυχαίως πήγε σε ένα κλαμπ, όλως τυχαίως ο ράπερ που έπαιζε την εντόπισε και όλως τυχαίως την κάλεσε στη σκηνή. Κι εκεί φυσικά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει. Εδειξε το στρινγκάκι της στους θαμώνες.
Αντιστοίχως η τρόικα ζητά η σύνταξη ενός εργαζομένου με μισθό 2000 ευρώ να μειωθεί δραματικά από τα 1600 ευρώ στα 950 ευρώ. Η ελληνική κυβέρνηση ανεβαίνει στη σκηνή και δείχνει το στρινγκάκι της... Ο λαός επευφημεί τις άοκνες προσπάθειες της κυβέρνησης να μην επιβαρυνθούν οι αδύναμοι και όταν τελειώσει η παράσταση, η σύνταξη θα γίνει ας πούμε 1100 το οποίο θα είναι μια νίκη της κυβέρνησης.

Η Amy Winehouse κυκλοφορεί πλέον με κοστουμάτο αγόρι, σκηνοθέτη, λέει, και αρέσει και του μπαμπά της και είναι όλοι πολύ χαρούμενοι που δεν είναι πια στην πρέζα.
Η λαοθάλασσα πρεζακίων παραμένει Πατησίων και Τοσίτσα γωνία. Στη στάση του τρόλει κάποιος κατεβάζει το παντελόνι και ψάχνει να βρει φλέβα με την ένεση στο στόμα (Κυριακή στις 10.30 το βράδι). Σύμφωνα με πληροφορίες  η κυβέρνηση στοχεύει στη στρατολόγηση άνεργων σκηνοθετών για να συνάψουν δεσμούς με τοξικομανείς, εκμεταλλευόμενη μάλιστα το γεγονός ότι οι σχολές Σταυράκου βρίσκονται στο ίδιο πολεοδομικό τετράγωνο. Τυχαίο; αναρωτήθηκε ο υπουργός. Δε νομίζω του απάντησε ο υφυπουργός.

Διεθνή νέα: Ο Μπαράκ Ομπάμα επανέλαβε την υποστήριξη των ΗΠΑ στη διεξαγωγή "αξιόπιστης, αντικειμενικής και διαφανούς έρευνας" για το πώς διαδραματίστηκε η τραγωδία, ενώ επέμεινε σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, στη "σημασία να βρεθούν καλύτεροι τρόποι ώστε να προωθηθεί μια ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Γάζας χωρίς να υπονομευτεί η ασφάλεια του Ισραήλ".Δηλαδή Το θέμα είναι να μην υπονομευθεί η ασφάλεια του Ισραήλ.

Α! και να μην το ξεχάσω η θου κύριε πήγε στη συναυλία της Ριχάννα και καταγγέλει ότι "Φεύγοντας από τη συναυλία χθες συνάντησα τις αδελφές Μαγγίρα, με τις οποίες κάνω πάντα απίστευτο κέφι.  Μετά την υπερπαραγωγή της Beyonce, τι να μας πει η Rihanna με τρεις μπότες” είπε η Μπέττυ και σκάσαμε στα γέλια. Κι έτσι είναι! Η 22χρονη τραγουδίστρια κράτησε καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας το ίδιο γκρι φορμάκι και άλλαξε τρία ζευγάρια μπότες. Μου άρεσαν οι πρώτες. Σε χρώμα σoμόν, έφταναν μέχρι τη μέση του μηρού και οι κατακόκκινες σόλες, χαρακτηριστικό του βασιλιά των παπουτσιών Christian Louboutin, ξεχώριζαν όσο μακριά κι αν καθόσουν στην κερκίδα".

5 σχόλια:

Ra Ma είπε...

Εφ' όλης της ύλης θα έλεγα!

Pastaflora είπε...

Νομίζω ότι θα πρέπει να με συνοδεύσετε δια ένα τσιλ άουτ στην ομιλία για την γκλίτσα στο πάρα πολύ σικ Κολλέγιον Ψυχικού.

Αβαδιστη είπε...

@Marconi αν ήταν εφ όλης της ύλης θα έβαζα και ολίγα δάκρυα! Πάντως γύρισα.

Φλωράνς αν μου υποσχεθείτε ότι θα βάλετε τα ταμπόν στη μύτη, ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ!

ysterografo είπε...

Διαβάζω, διαβάζω και λέω με αγωνία "μα πού είναι;". Και φτάνω στο τέλος και να τη! Να τη πετιέται! Μη μου το κάνεις αυτό. Είσαι πια αποκλειστικά υπεύθυνη για τον εθισμό μου. Την έκανα μέχρι και add στα favorites. Κουράστηκα κάθε μέρα να την ψάχνω εκ νέου. Σε παρακαλώ μην την αφήνεις για το τέλος. Είμαι σίγουρη ότι δεν το εκτιμά ουτε αυτή καθόλου...

Αβαδιστη είπε...

Ysterografo το έκανα επίτηδες. Το ομολογώ! Για να υπάρξει κορύφωσις!
Με εννοείται πιστεύω...