28/7/10

Iσορροπία στο κενό!


WOW! Ti προκήρυξη! Me ξεκάθαρες απειλές! Το τι "ξερνάει" για αυτά που η δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζει πολύ καλά είναι απίστευτο. Ασε που στοχοποιεί ονομαστικά μεγαλο-ενημερωτές,γεγονός που εμένα προσωπικώς με άφησε αφώνου και αναύδου γωνία!
Και μετά αποστέλεται στα "Νέα"; Το άνδρο της μεσοαστικής ''όπου φυσάει ο άνεμος" θέσης;
Κι όμως! Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό.
Η προκήρυξη έφερε σε αμηχανία τους πάντες!!! Οι πολιτικοί ψελλίζουν "περί αντίδρασης της κοινωνίας" , όσοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους ξεχνάνε να αναφέρουν το όνομα του αφεντικού τους στην προκήρυξη (ολόκληρο κεφάλαιο έχει μέσα), ενώ άλλοι κάνουν εμφανώς ηλιθιωδέστατα σχόλια τύπου "Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν διστάζουν να εντάξουν στο οπλοστάσιό τους και να φωτογραφίσουν δύο στιλέτα και μία σιδηρογροθιά, αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συνήθως από κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου" . Ε μααα δίκιο έχετε, αυτοί οι τρομοκράτες δεν είναι κομ-ιλ φο, τς τς τς!  Εχουμε σαλτάρει τελείως πια?
Τη διάβασα ΟΛΗ και ως γραφιάς επισημαίνω τις σωστές δόσεις ποιητικής δημιουργικότητας (...μικρά ιδιωτικά κελιά μέσα στα σπίτια μας με την χαρούμενη επίπλωση...Εμείς κουραστήκαμε από αυτό το κενό ζωής. Είπαμε φτάνει πια... όχι άλλες ξοφλημένες μέρες... όχι άλλες ταπεινώσεις στη δουλειά... όχι άλλες δανεικές προσευχές για καληνύχτα...Επιζητούσαμε το άλμα για την έφοδο στον ουρανό...) και ωμής βίας (Τα πράγματα άλλαξαν όταν ψόφησε ο βλάκας στην Κατεχάκη...θα εμβολίζαμε την πρώτη μηχανή πατώντας τον γορίλα και με διαφορετική δύναμη πυρός θα «ράβαμε» τους άλλους δύο...θα του χαρακώσουμε το πρόσωπο, μιας και οι σφαίρες μας είναι πιο πολύτιμες από τέτοιους ηλίθιους...ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ-... κάποια στιγμή σε κάποιον τυχαίο από εσάς θα του ανοίξουμε νέες κουμπότρυπες στη στολή του). Ε φτάνει... το πιάσατε το νόημα!
Θα ήθελα να πω ότι μου φαίνονται ακατανόητα όλα αυτά, ότι δε μπορώ να πιστέψω ότι φθάσαμε εκεί, ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Αλλά δε μπορώ να το πω γαμώτο... Τα σημάδια υπήρχαν από το Δεκέμβριο που κάηκε η Αθήνα. Τότε είχα διαβάσει το κείμενο του Κ. Τσουκαλά για το θέμα κι είχα πει "Ναι αυτό είναι!". Και τώρα το ίδιο λέω!!!

9 σχόλια:

dsquared είπε...

Καλα μιλάμε σου λεω κατουρηθηκα παο το γελιο. Τοσο fake πραμα είχα καιρό να δω. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια είναι αυτη η δηθεν προκύρηξη. Μονο υπογραφη απο που πραγματικα σταλθηκε δεν βαλανε. Μα τι έγινε, χαθηκε το μυαλο στα πάνω πατωματα?
DAN

Αβαδιστη είπε...

Mα γιατί το λέτε αυτό?
Καλός γραφιάς πάντως!

dsquared είπε...

Μπαααα
οχι καλος θα ελεγα εγω.
Μου έκανε Αρλεκιν, drama queen, κλαψομουνιαση..
Ε ρε καταντια...
Εγω πάντως προτεινα λύση στο blog μου
DAN

Αβαδιστη είπε...

Ε γούστα είναι αυτά! Εμένα με άρεσε!
Είχε τις σωστές δόσεις από όλα!

dsquared είπε...

Πολυ mainstream σε βρισκω...
πλακα κάνω...
Και για να ξαναγυρισουμε στο θέμα μας, βρισκω την όλη κατάσταση εμετική και άρρωστη και ειλικρινανα ντρεπομαι που ζω σε αυτη τη χωρα και supportaro το συστημα με την απραξία μου.
DAN

Αβαδιστη είπε...

Σερί η προκήρυξη όφειλε να είναι mainstream... Αλλιώς πως?

Οσο για το 2ο σκέλος, τι να σας πω... για μένα η οποιαδήποτε πράξη (πχ. κλείνω την TV) έχει ένα κάποιο νόημα. Τεσπα... είναι τεράστια αυτή η συζήτηση!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Επειδή το έργον της ριζοσπαστικοποιήσεως της άκρας Αριστεράς (λέμε τώρα) το έχουμε ξαναδεί (Μεσοπόλεμος μετά την κρίσιν του '29) και επειδή κάποιοι την έχουν ήδη δει Ισπανοί αναρχικοί του '34 (έστω, εις την γελοίαν εκδοχήν), νομίζω ότι πρέπει πλέον να περιμένομεν και την σειράν της άκρας Δεξιάς...

Αβαδιστη είπε...

Mετρ λέτε να έχει γεννηθεί ο έλληνας Φράνκο? Εις την γελοίαν εκδοχήν βεβαίως!

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Δεν το γνωρίζω (κάτι για τον εξαδάκτυλο έχω ακούσει αλλά μόνον τον "Χρυσοδάκτυλο" έχω δει). Το μέγα πρόβλημα της ακροδεξιάς πάντως είναι ότι όσο πιο γελοία είναι τόσο πιο επικίνδυνη μπορεί να γίνει.