26/8/10

Home sweet home ειδησεογραφία...

Eνας ακόμη λόγος για να συμπαθώ τους  μπρίτις πήπολ. Ανακάλυψαν σε κανά δυο κάστρα τους, σαλιγκάρια Papillifera, τα οποία εικάζεται ότι ήρθαν μαζί με αγάλματα και αρχαία από τη Μεσόγειο τον 19ο αιώνα.  Ε και? θα πείτε εσείς. Οι μπρίτις πήπολ όμως ψάχνουν να βρουν που πρωτοεμφανίστηκαν έτσι ώστε να τους δώσουν βρετανικό όνομα. 
Συγνώμη διακοπή για μια πολύ σημαντική είδηση
ΩΡΑ 18:40 Μόλις ήρθε η χορωδεία... Με έψιλον γιώτα!
Επιστρέφουμε για μια ακόμη επιστημονική ανακάλυψη. Η τέλεια αναλογία είναι 0,7. Μετρήστε τη μέση σας και την περιφέρειά σας, κάντε τη διαίρεση και αν είστε κάπου εκεί, είστε το τέλειο μέγεθος για τον ανδρικό πληθυσμό. Βασική προϋπόθεση να είστε γυναίκα επίσης.
Ξαναδιακόπτουμε, γιατί κυρίες και κύριοι υπάρχει μια πολύ σημαντική καταγγελία: 'Ερχονται γεμάτες κοσμήματα και μπριγιάν από την Ευρώπη οι VIP κυρίες... 


ΥΓ1. Οι επιστήμονες τεστάρουν νέα μέθοδο για την αναγέννηση του κερατοειδούς χιτώνα, δίνοντας ελπίδες ότι κάποιοι μπορεί να ξαναδούν το φως!
ΥΓ2. Επίσης επιτυχώς τεστάρεται φάρμακο για την αντιμετώπιση του μελανώματος. Και μέχρι στιγμής δουλεύει!
YΓ3. Η Μέρκελ φορολογεί τις γερμανικές τράπεζες προλαμβάνοντας μια κρίση και εξασφαλίζοντας ότι πιθανά λουκέτα δε θα επιβαρύνουν το κράτος
Nαι πάρα πολλά δίκτυα, αρκεί ένα γκούγκλινγκ για να διαπιστώσει κάποιος ότι τα διεθνούς φήμης ειδησεογραφικά πρακτορεία zimbio.com   και  spetsesdirect.com εκδήλωσαν πράγματι τεράστιο ενδιαφέρον.

Πράγματι...!

5 σχόλια:

manetarius είπε...

Η μόνη είδηση που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι το υ.γ.1 !!
Μόλις τελείωσα τον καθαρισμό του σπιτιού και έχω χάσει το φως μου!!!
(για να μην σου πω τι άλλα βρήκα πίσω από τους καναπέδες!)

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Και φάρμακον διά τον καρκίνον να βρεθεί, τα ελληνικά ΜΜΕ μόνον διά τον γάμον θα διακόψουν την 225η επανάληψιν μου (του "Κωνσταντίνου και Ελένης", εννοώ).
Δεν σας είδον χθες εις τον γάμον. Μήπως κι εσείς την τελευταίαν στιγμήν δεν μπορέσατε να έλθετε, ως οι βασιλείς της Μ. Βρετανίας; Ή δεν θέλατε να πέσετε μούρη με μούρη με τον Ντίντην και την Λούλαν (σ.σ.: Γουλανδρή);

Spy είπε...

Καλά το πάτε. Αν χρειάζεστε και διαφημίσεις ανάμεσα στα ποστς πείτε μου. Έχω κάτι άκρες...

Αβαδιστη είπε...

Μανετ μέχρι να βρείτε γκρέμλινς για μένα θα είστε μια άψογη μάνα και νοικοκυρά!

Μετρ ήμουν μεταμφιεσμένη σε ρεπόρτερ. Μίλαγα ανορθόγραφα!

Spy εγώ είμαι ταγμένη στην ενημέρωση. Δε χρηματίζομαι. Αλλά αν πρόκειται για φίλους σας κάτι θα κάνουμε. Σας στέλνω το ΙΒΑΝ μου!

πρωτεύον θηλαστικό #864 είπε...

ααα μα πτιτ, γιου αρ μπακ!:)