20/12/10

Πολιτισμός!



Δυστυχώς δε δύναμαι να ποστάρω το βίδεο αυτό καθεαυτό, αλλά παραθέτω το link για να ξεστραβωθείτε ζαγάρια και να μην παραμείνετε απολίτιστου και κάφρου γωνία.
Ιδού: ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ

Είμαι βεβαία ότι η συγγραφεύς ήτο αυτόπτης μάρτυρας και καταθέτει όσα γνωρίζει για τη θέση της γυναικός στη Μινωική Εποχή.
Και για να σας προλάβω διότι είσθε κακεντρεχείς και θα ρωτήσετε "μαα ξέρει η Μαριάννα να γράφει;", ιδού και το έτερο πόνημά της ""Από μητέρα σε μητέρα" (1998)- βιβλίο που έγραψε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για να καταθέσει την πίστη της στις αξίες της οικογένειας και την αγάπη της για το παιδί. (Ελληνικά/Αγγλικά).

ΥΓ. Δια την Κερατέα μπορείτε να πληροφορείστε και από εδώ μέχρι νεοτέρας, ήτοι μέχρι να πέσει όλως τυχαίως ο server τους, να τους κόψουν τη σύνδεση ή κάτι τέτοιο, διότι αυτά γίνονται...

4 σχόλια:

Pastaflora είπε...

Αναμένω και το επόμενον μπεστ σέλερ με τίτλον "Η ζωή μου ως κοσμικόν Φαγιούμ"...

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Ορισμέναι παρατηρήσεις:
1) Τι δουλειά έχει εις τον Αντέννα; Φοβούμαι μήπως αρχίσουμε να βλέπουμε ειδήσεις του Πανελληνίου και του Μίνωος Κυριακού πλέον και εις το Μέγκα.
2) (συνέχεια του 1) Μήπως την έδειξαν εις το κανάλιον του Μίνωος, διότι ακριβώς μιλάει για την Μινωική εποχή;
3) Ελπίζω να μην κάνει επιτόπιες έρευνες, διότι υπάρχει κίνδυνος οι αρχαιολόγοι να την περάσουν για εύρημα.

Ιφιμέδεια είπε...

Ξελύσαξα σήμερα στο φατσαμπουκ με το θέμα της μινωίζουσας Μαριάννας. Αυτό που πραγματικά με σκότωσε ήταν ότι η πρόεδρος της ουνέσκο της παρουσίασε τούρτα που είχε το σχήμα του βιβλίου = βιβλικό κιτς!

Αβαδιστη είπε...

Aαααα ναι... Η τούρτα! Ιφι η τούρτα...

Ανακτα θαρρώ πως τα ευρήματα αλληλοϋποστηρίζονται, τα Μινωικά, ιδιαιτέρως!

Φλωράνς πότε θα δουλέψουμε για τη Μαριάννα?