10/3/11

Ο Ken® γίνεται 50 χρονών Χρόνια πολλά Ken® !


"Ο Ken, το πλαστικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ο σύντροφος κάθε κοριτσιού και γυναίκας, γίνεται 50 ετών. Γοητευτικός, έξυπνος, ελκυστικός… ανοίγει τον «κύκλο» των πενηντάρηδων υποδεχόμενος τον George Clooney, τον Tom Ford, τον Barack Obama…"
Tέτοια δελτία Τύπου λαμβάνει η Αβαδίστ και μετά πρέπει να συνέλθει και να δουλέψει κιόλας!
Συνέρχεται όμως και μετά διαβάζει τη δήλωση του Στρος Καν "Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ψωμί να φάνε και άνθρωποι που ασκούν τη φοροδιαφυγή ως εθνικό σπορ" και πραγματικά μένει έκθαμβη από την παρατηρητικότητά του, αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα αυτό δεν το είχε αντιληφθεί ουδέποτε κανείς!
Οι δηλώσεις του  Δημήτρη Νανόπουλου όμως βάζουν τα πράγματα στη θέση τους "Δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά πάρα πολλά σύμπαντα, ίσως και μπροστά στη μύτη μας, χωρίς όμως να τα βλέπουμε, όπως επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις... τα άλλα σύμπαντα -τα χαρακτήρισε «φυσαλίδες της πραγματικότητας» που απαρτίζουν το πολυσύμπαν- είναι δυνατό να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους (κυριολεκτικά δίπλα μας!), αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν¨"
Τώρα ΝΑΙ εξηγούνται πάρα πολλά πράγματα!
Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ο Κen το πλαστικό όνειρο, ο σύντροφος κάθε κοριτσιού και γυναίκας είναι ένα dildo και δεν το παίζει george clooney, tom ford, barack obama.
Σε αυτό το σύμπαν, αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι κότες έχουν ψυχή και αισθήματα, κάτι που τις διαχωρίζει σαφώς από τους έλληνες πολιτικούς!

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Όλες οι μεγάλες προσωπικότητες έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες: Αβαδίστ, Κεν, Ντένις ο Τρομερός (http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231099341)

Τυχαίο; Έτσι νομίζω.

Αβαδιστη είπε...

Μερσί τα μάλα μετρ!