17/6/11

Ραγδαίο είναι κάτι που κάνει 48 ώρες περίπου


Το βίδεο ναι μεν άσχετο, αλλά hookers? Λοιπόν, δε μιλάω δε μιλάω τόσες μέρες αλλά έλεος!
Εχουμε και λέμε...
1. Οταν τσαμπουνάμε περί ραγδαίων εξελίξεων καλό θα είναι να ανοίγουμε και κανά λεξικό. Ραγδαίο δε μπορεί να είναι κάτι που το συζητάμε on air 48 ώρες.
2. Οταν αποφασίζουμε να σπάσουμε την απεργία που κλασικά έχουμε προκηρύξει την ημέρα της γενικής απεργίας, καλό θα είναι να το κάνουμε νωρίς και όχι μία ώρα πριν αρχίσουν τα επεισόδια. Καρφωνόμαστε.
3. Οταν αναφερόμαστε σε δημοσιεύματα του Ξένου Τύπου για να πείσουμε για το πόσο αμαυρώνεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, τύπου "τς τς τς τι κακά παιδιά που είστε, θα σας μαλώσει ο κύριος" καλά θα ήταν να υπάρχουν όντως τα δημοσιεύματα. Που χου: Μη γράφει το έγκριτο Βήμα ότι ο ξένος Τύπος μιλά για "τα πιο εκτεταμένα επεισόδια" που έχουν γίνει ποτέ, όταν πουθενά δε γράφεται αυτό. Εκτός ίσως από τα Νέα της Κάτω Αμερικανοραχούλας, τα οποία ούτε καν αναφέρονται ως πηγή.
4. Οταν γενικώς έχουμε αποφασίσει να κάνουμε γκεμπαιλισμούς καλό θα ήταν να λαμβάνουμε υπόψη μας ότι πλέον ο κόσμος ενημερώνεται και από αλλού και όχι μόνο από την τηλεόραση.

Αει σιχτίρ πια!

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Σερί, γιατί να μην είσθε και εσείς κανονική ρουφιάνα, να γράφετε αναλύσεις για τις καραμπόλες του ανασχηματισμού, την πικρία του ενός υπουργού και τις χαρούλες του άλλου, ε, γιατί;

Αβαδιστη είπε...

Δεν είμαι σαν τα άλλα τα παιδάκια???

mahler76 είπε...

άσε κι ύστερα λένε οι δημοσιογράφοι γιατί τους αποκαλούν αλήτες ρουφιάνους και τους πλακώνουν στις γρήγορες όπου τους πετύχουν.